[求助] 612背

討論各類玩意硬件,敗家心得,定力少D,唔好入黎

版主: kiev, mickey_mouse

Re: [求助] 612背

文章香港至NET超人 » 2010-03-17, 12:25

世界上無一個612背既設計及手功比HORSEMAN更好, SINAR ZOOM背基本上係多餘, 用得45機都唔會縮到豆潤咁細去拍.
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章bytfung » 2010-03-17, 12:34

其實 Sinar zoom 好大個。
唯一好處係唔駛拆 Ground glass
快少少
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章進仔 » 2010-03-17, 13:44

bytfung 寫:其實 Sinar zoom 好大個。
唯一好處係唔駛拆 Ground glass
快少少

咁用 cambo 就可以 :lol:
人不奢華,山景本無價。
頭像
進仔
秀才

文章koppie » 2014-08-15, 15:19

我有個Sinar Zoom 幾年啦, 吾識正確變幅呀.... Help!!!
koppie
茶客
茶客

文章進仔 » 2014-08-20, 16:05

我印象中拍完一張,過片以後就可扭個制變幅?今晚返屋企睇睇。

不過注意, Sinar Vario 是不能中途變幅的,Sinar Zoom 和 Sinar Zoom 2 才可以
Vario 和Zoom 的外觀是一樣的啦
人不奢華,山景本無價。
頭像
進仔
秀才

上一頁

回到 魔鬼敗家

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員