老餅家 2008 年曆 (可到好世界取了)

入門必到,老餅家站務通告,大家記得黎睇下,有乜意見,投訴都傾下丫

文章香港至NET超人 » 2008-01-26, 12:02

hiker 寫:昨日終於有時間去囉,

最喜歡係1 & 12月...好好的布局,有頭有尾,順順利利... :beer:

謝謝. :flower:

好謝老大提名我果張.
我果張係OFF-FINDER SNAPSHOT, 估焦、AUTO測光及負片拍攝, 是舊時大磡村啦, 那些小朋友都是天真可愛的, 能拍得成這張相全是天意, 我的角色實在只是按一下快門吧.

我自己好鍾意4月及8月那兩張.

圖檔
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

Re: 老餅家 2008 年曆 (可到好世界取了)

文章mikewuf » 2009-01-12, 14:27

遲了.... :banghead:

有咁好o既野, 走鷄了...惟有下年請早....
mikewuf
茶客
茶客

Re: 老餅家 2008 年曆 (可到好世界取了)

文章hiker » 2009-01-12, 23:11

mikewuf 寫:遲了.... :banghead:

有咁好o既野, 走鷄了...惟有下年請早....

呢度先係2009.... :mrgreen:
viewtopic.php?f=3&t=21071&st=0&sk=t&sd=a&start=15
人為善,福雖未至,禍已遠離.
人為惡,禍雖未至,福已遠離
頭像
hiker
企堂
企堂

上一頁

回到 迎賓館

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員