各位c hing 好!!

入門必到,老餅家站務通告,大家記得黎睇下,有乜意見,投訴都傾下丫

各位c hing 好!!

文章andy_lam » 2009-09-14, 01:39

各位c hing好呀!!星期五晚跟eddy去左餅家飯局,能夠認識左一班好nice既c hing真係好正又好氣氛!!
希望各位多多指教!!
頭像
andy_lam
茶客
茶客

Re: 各位c hing 好!!

文章jeromechiu » 2009-09-14, 01:48

andy_lam 寫:各位c hing好呀!!星期五晚跟eddy去左餅家飯局,能夠認識左一班好nice既c hing真係好正又好氣氛!!
希望各位多多指教!!
4x5! 4x5! 4x5! 4x5! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
jeromechiu
茶客
茶客

文章OldCake » 2009-09-14, 09:04

Hi Andy,

多D交流丫 :beer: :beer: :beer:

不一定甚麼中大底的.........攝影不應只著意於工具 :oops:

多元化嘛.......... :twisted:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章andy_lam » 2009-09-14, 12:00

OldCake 寫:Hi Andy,

不一定甚麼中大底的.........攝影不應只著意於工具 :oops:

我一定會!! :beer: :beer: :beer:
頭像
andy_lam
茶客
茶客

文章eddy777hk9999 » 2009-09-14, 14:50

餅爺意思係咪即係唔應該只玩一個format........ :oops: :oops: :oops: :oops:
頭像
eddy777hk9999
員外
員外

文章OldCake » 2009-09-14, 15:07

eddy777hk9999 寫:

餅爺意思係咪即係唔應該只玩一個format........ :oops: :oops: :oops: :oops:

sure............餅家內........從無 N 好 or C 好.......數碼好 or 菲林好........等紛爭的 :flower:

反正餅友都........."N"修的...........(N is a gigantic number) :mrgreen:
D80 真係機動性强
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章eddy777hk9999 » 2009-09-14, 16:38

OldCake 寫:

sure............餅家內........從無 N 好 or C 好.......數碼好 or 菲林好........等紛爭的 :flower:

反正餅友都........."N"修的...........(N is a gigantic number) :mrgreen:

我見到有個mount比 4x5機用的canon / nikon 變數碼機背插的..........有無玩過呀你地?好唔好玩的?
頭像
員外
員外

文章OldCake » 2009-09-14, 17:38

我見到有個mount比 4x5機用的canon / nikon 變數碼機背插的..........有無玩過呀你地?好唔好玩的?

我有.........但末玩過?

得半粒郵票......有乜好玩 :banghead: :banghead: :banghead:
D80 真係機動性强
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章eddy777hk9999 » 2009-09-14, 17:47

OldCake 寫:

我有.........但末玩過?

得半粒郵票......有乜好玩 :banghead: :banghead: :banghead:

因為andy兄佢有部5d囉.........如果話佢聽好玩........咁叫佢唔使諗得咁辛苦又645又67咁囉.......直上45.......

跟手又話佢聽可以玩埋部5d.........咁佢決心會大好多架............ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

我對朋友都算係咁架了!...........
頭像
員外
員外

文章OldCake » 2009-09-14, 18:02

因為andy兄佢有部5d囉.........如果話佢聽好玩........咁叫佢唔使諗得咁辛苦又645又67咁囉.......直上45.......

跟手又話佢聽可以玩埋部5d.........咁佢決心會大好多架............ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

咁.........

如果 Andy 哥上左45......我借個 adapter 佢試下 lor....... :twisted:
D80 真係機動性强
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章eddy777hk9999 » 2009-09-14, 18:04

OldCake 寫:

咁.........

如果 Andy 哥上左45......我借個 adapter 佢試下 lor....... :twisted:

咁事情就似乎易辦好多了!下次飯堂見.............. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
頭像
員外
員外

文章andy_lam » 2009-09-14, 22:05

餅爺,叫我andy得架啦!! :oops: :oops:
有呢班朋友真係開心都跳起......爽死!! :beer: :beer: :beer:
頭像
andy_lam
茶客
茶客

文章田仔 » 2009-09-15, 11:54

唔好意思!!!我個日好遲先到,只帶了些45 slide 來................未有時間同andy兄吹水 :oops:

希望下次有機會一齊影相 :D
田仔
員外
員外

文章andy_lam » 2009-09-15, 16:10

田仔 寫:唔好意思!!!我個日好遲先到,只帶了些45 slide 來................未有時間同andy兄吹水 :oops:

田兄,唔好咁講啦,你d作品睇到我流哂口水啦!!! 4x5 slide既威力真係有正!! =D> =D> =D> =D> =D>
等下次飯局再跟你指教一下先得!!因我仲係一個迷途小羔羊!! :oops:
頭像
andy_lam
茶客
茶客

文章eddy777hk9999 » 2009-09-15, 17:08

田仔 寫:唔好意思!!!我個日好遲先到,只帶了些45 slide 來................未有時間同andy兄吹水 :oops:

你d slide.........害了兩位on直青年............. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

我...........死得好慘呀.............. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
頭像
員外
員外

下一頁

回到 迎賓館

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員