老餅家 2010 年曆

入門必到,老餅家站務通告,大家記得黎睇下,有乜意見,投訴都傾下丫

Re: 老餅家 2010 年曆

文章小麥草 » 2010-01-01, 19:00

OldCake 寫:
小麥草 寫:
哈哈! 咁就煩了, 老餅機身已改用 N 牌, 唔單止換鏡, 仲要入個機身添 :mrgreen:

............錯............我從來無"改"

草草............我C牌機鏡............也有DD.......不少於 N 呢 :mrgreen:

我指的是數碼機身, 135 菲林機有幾可用丫 :lol:
拋開迷思,重新出發
數碼計畫再始動
頭像
小麥草
員外
員外

文章OldCake » 2010-01-01, 19:18

小麥草 寫:
我指的是數碼機身, 135 菲林機有幾可用丫 :lol:

350D是數碼機身??? :twisted:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章123 » 2010-01-01, 22:35

明天我去鄒老板取年歷 :D
作者已死、讀者已死,境由心造、神與物遊!
求不得苦、放下自在...命犯...e悲.
頭像
掌櫃
掌櫃

文章G2 » 2010-01-01, 23:08

香港至NET超人 寫:我有七枝MACRO鏡, 不過都影唔到咁靚既相. =D>

七枝MACRO鏡? :shock: :shock: :shock:
我得一支半 (zoom lens 加 extension tube). :twisted:
*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*
圖檔
G2
員外
員外

文章123 » 2010-01-02, 21:22

年曆收到,多謝老餅 :flower:
作者已死、讀者已死,境由心造、神與物遊!
求不得苦、放下自在...命犯...e悲.
頭像
掌櫃
掌櫃

上一頁

回到 迎賓館

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員