2004年八至九月專題作品研習

推動餅友們對攝影之熱誠,將定期舉辦專題攝影研習

版主: joEjoE, Peter LO

Re: 2004年八至九月專題作品研習

文章POCKY » 2004-10-04, 15:26

bytfung 寫:POCKY,我估中o左 :D

咁落去唔係辦法.......睇黎下一次D構圖要再諗得鵰轉D先掂...... :painful:
沒怎麼比用相機留下珍貴一刻更暢快!!!
頭像
POCKY
員外
員外

文章superman » 2004-10-04, 19:25

首先恭喜兩位,實至名歸. :beer ,因為我只投了3票就真係中晒3張.
要問問餅哥會唔會有眼光獨到獎 :lol: :lol:
頭像
superman
茶客
茶客

文章鄒老闆 » 2004-10-04, 19:32

superman 寫:首先恭喜兩位,實至名歸. :beer ,因為我只投了3票就真係中晒3張.
要問問餅哥會唔會有眼光獨到獎 :lol: :lol:

Sorry,其實係我用錯左老婆個login :oops:
頭像
鄒老闆
秀才

文章Hendrix » 2004-10-04, 21:36

鄒老闆 寫:
superman 寫:首先恭喜兩位,實至名歸. :beer ,因為我只投了3票就真係中晒3張.

你老婆係「老超」??:o :lol: :lol:

===========================

關於長毛果張:

紅色主要代表共產主義。長毛的其中之一大諷刺是他是HK少有的真正共產主義信徒,卻和「左派」對立!﹖
同立法會選舉的關係就係,長毛當時在為競選酬款,腳旁有錢箱,都有叫人投他票。算競選活動吧﹖
www.look.hk 歡迎來坐坐 :D
頭像
Hendrix
員外
員外

文章OldCake » 2004-10-04, 21:40

Hendrix 寫:
鄒老闆 寫:

你老婆係「老超」??:o :lol: :lol:

醜聞................ :twisted:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章hiker » 2004-10-04, 21:48

大鑊... :twisted:
人為善,福雖未至,禍已遠離.
人為惡,禍雖未至,福已遠離
頭像
hiker
企堂
企堂

文章123 » 2004-10-04, 22:05

POCKY 寫:真係非常多謝咁多位支持餅友!!

首先有一樣野一定要澄清既......我唔係記者!! 8)
但係我都估到出個兩張"記者"相會有D問題架啦.....
不過個兩張相我係0係912個晚係九展度由12點捕到零晨4點影返黎架.....
影得咁咁辛苦唔出好對唔住自己者.....
結果好在長毛個張相大家都仲覺得OK.....
另外長條個張都知係自己一廂情願架啦.....但個個MOMENT對我一個普通人黎講係幾難忘!!! :wink:

唔怪得一張相的分數比我三張相的總和還多 :beer
頭像
掌櫃
掌櫃

上一頁

回到 專題攝影研習

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員