陰雨天的攝影活動 - 廁所主題

推動餅友們對攝影之熱誠,將定期舉辦專題攝影研習

版主: joEjoE, Peter LO

陰雨天的攝影活動 - 廁所主題

文章wat_er » 2009-03-19, 20:22

路過亂入, 請勿見怪 :oops:

Sigma DP-1

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

懇請狠評 :oops:
wat_er
客官
客官

Re: 陰雨天的攝影活動 - 廁所主題

文章OldCake » 2009-03-21, 10:14

wat_er.......好耐無見了......好嗎?

有相影就亂入.........看來你仍熱誠拍照... :beer:

角度不錯......視點吸引 :flower:

Last 張........我想是例照了........無人貼吧.....只有你和 Peter 哥貼 :mrgreen:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章wat_er » 2009-03-24, 23:33

OldCake 寫:wat_er.......好耐無見了......好嗎?

有相影就亂入.........看來你仍熱誠拍照... :beer:

角度不錯......視點吸引 :flower:

Last 張........我想是例照了........無人貼吧.....只有你和 Peter 哥貼 :mrgreen:

多謝餅爺讚賞 :flower: 返左澳門發展,少左同各位師兄聯繫 :oops:
最近雖然比較忙,不過相不可不影 ge :lol:

講返因乜事影果幾張相先

#1 依張純粹想八下咁 ge 角度睇野會有 d 咩野有趣 ge 景象
#2,3 依兩張比較難用文字去解釋,純粹想試下玩灰階效果
#4 其實想影依隻野好耐, 叫做還左心願啦
#5 依張同 #1原因一樣, 試角度
#6 依張想試下起一d 平衡上面搵 d 不平衡 ge 元素
#7 一見到果幾個樽,突然諗起背泳比賽開始之前果剎那
#8 依張比較大路,影格子之餘加個刷起黃金位
#9 想影靚/型個廁紙筒
#10 點都要影返張自拍嘅,懶有佈局咁 :oops:
wat_er
客官
客官

文章yinjie » 2009-03-25, 00:02

我仲以為#2和#3玩試找出十大不同之處添 :mrgreen:
yinjie
茶客
茶客

回到 專題攝影研習

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員