2003年十一至十二月專題作品研習

推動餅友們對攝影之熱誠,將定期舉辦專題攝影研習

版主: joEjoE, Peter LO

Re: 2003年十一至十二月專題作品研習

文章duncanwong » 2004-01-15, 13:33

杜蕾恩 寫:我得一張 ... :oops:

志在參與 ... yeah !!!!

not bad ga la
頭像
duncanwong
小二
小二

文章Panda123 » 2004-01-15, 13:47

激死 .... o岩心水o個d個 exif show 出o黎係0.7xxxx second .... 可惡!
頭像
Panda123
員外
員外

文章hiker » 2004-01-15, 14:07

Panda123 寫:激死 .... o岩心水o個d個 exif show 出o黎係0.7xxxx second .... 可惡!

我睇唔到... :twisted: :twisted: :twisted:

用TV mode o麻...film就死無對證....哈哈... 8)
人為善,福雖未至,禍已遠離.
人為惡,禍雖未至,福已遠離
頭像
hiker
企堂
企堂

文章Panda123 » 2004-01-15, 14:21

hiker 寫:
Panda123 寫:激死 .... o岩心水o個d個 exif show 出o黎係0.7xxxx second .... 可惡!

我睇唔到... :twisted: :twisted: :twisted:

用TV mode o麻...film就死無對證....哈哈... 8)

......... 4舍5入得唔得呀 :cry:
我是一個火柴人
頭像
Panda123
員外
員外

文章hiker » 2004-01-15, 14:24

你出貓就得... :twisted: :twisted: :twisted:
頭像
hiker
企堂
企堂

文章sharpei » 2004-01-15, 16:08

.... 我有好多心水都係 1/4, 1/10....
去到 1s 好多效果可能太慢... 唔理想. >_<

先前影的1min 又抄晒>_<
我部Canon DC幾好架, 係開機對焦save相慢左少少, ISO50 noise多左少少, 就只有wide angle對唔到無限遠咁姐
但係原廠check過"所有功能"仲係同出廠時一樣咁正架
頭像
sharpei
小二
小二

文章Panda123 » 2004-01-15, 16:35

hiker 寫:你出貓就得... :twisted: :twisted: :twisted:

有計! :twisted:
我是一個火柴人
頭像
Panda123
員外
員外

文章OldCake » 2004-01-15, 16:39

Panda123 寫:
hiker 寫:你出貓就得... :twisted: :twisted: :twisted:

有計! :twisted:

快...........仲有七粒鐘乍........... :twisted:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章POCKY » 2004-01-15, 16:47

原本岩岩揍夠三張....
點知尋晚影左張又幾好喎.....
換唔換好呢....
現正苦惱當中...... :?
沒怎麼比用相機留下珍貴一刻更暢快!!!
頭像
POCKY
員外
員外

文章hiker » 2004-01-15, 18:21

POCKY 寫:原本岩岩揍夠三張....
換唔換好呢....

借張用下.... :twisted:
頭像
hiker
企堂
企堂

文章OldCake » 2004-01-15, 18:38

hiker 寫:
換唔換好呢....

Hiker 交左未.... :twisted:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章hiker » 2004-01-15, 19:20

OldCake 寫:
hiker 寫:
換唔換好呢....

Hiker 交左未.... :twisted:

出高息周圍借緊.... :cry: :cry: :cry:
頭像
hiker
企堂
企堂

文章Panda123 » 2004-01-15, 23:52

攪掂,食碗麵!
仲要唔使出術
頭像
Panda123
員外
員外

文章OneOne » 2004-01-15, 23:58

剛剛仲影緊....... :oops:
一仔
富貴榮華莫強求•強求不出反成羞•有伸腳處須伸腳•得縮頭時且縮頭
頭像
OneOne
小二
小二

文章hiker » 2004-01-16, 00:00

呢次真係大 鑊...最後五分鐘先借到..... :twisted: :twisted: :twisted:

全部film...吹咩...哈哈..... :twisted: :twisted: :twisted:

o當.....開估.

飯都未吃.......................... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
頭像
hiker
企堂
企堂

上一頁下一頁

回到 專題攝影研習

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員