2003年十一至十二月專題作品研習

推動餅友們對攝影之熱誠,將定期舉辦專題攝影研習

版主: joEjoE, Peter LO

Re: 2003年十一至十二月專題作品研習

文章chrislyh » 2004-01-16, 00:07

我D相唔見左, 明明放了上去... :cry:
努力......努力......影多D相!
歡迎參觀我的相簿 http://www.pbase.com/chrislyh
Nikon D2X, Coolpix S10
頭像
chrislyh
客官
客官

文章hiker » 2004-01-16, 00:12

:shock: 弊... :twisted: :twisted: :twisted:

想睇自己相?無行囉...! :D
人為善,福雖未至,禍已遠離.
人為惡,禍雖未至,福已遠離
頭像
hiker
企堂
企堂

文章Panda123 » 2004-01-16, 00:15

chrislyh 寫:我D相唔見左, 明明放了上去... :cry:

me too :oops:
我是一個火柴人
頭像
Panda123
員外
員外

文章chrislyh » 2004-01-16, 00:21

Panda123 寫:
chrislyh 寫:我D相唔見左, 明明放了上去... :cry:

點解..................................
歡迎參觀我的相簿 http://www.pbase.com/chrislyh
頭像
chrislyh
客官
客官

文章123 » 2004-01-16, 00:23

點解.................................. :?: :?: :?: :roll: :roll:
頭像
掌櫃
掌櫃

文章joEjoE » 2004-01-16, 00:25

chrislyh 寫:
Panda123 寫:

點解..................................

個個都睇唔到自己張相的....
根求穩,念求新。 
頭像
joEjoE
小二
小二

文章Panda123 » 2004-01-16, 00:29

joEjoE 寫:
chrislyh 寫:
Panda123 寫:

幾好bor!
我是一個火柴人
頭像
Panda123
員外
員外

文章chrislyh » 2004-01-16, 00:32

Panda123 寫:
joEjoE 寫:
chrislyh 寫:
Panda123 寫:

幾好bor!

原來如此 :oops:
頭像
chrislyh
客官
客官

文章bookforest » 2004-01-16, 00:37

但係又有人唔記得左d野咁bor.....佢個張幾好架....但係俾人知道係邊個添...
頭像
bookforest
員外
員外

文章Panda123 » 2004-01-16, 00:46

bookforest 寫:但係又有人唔記得左d野咁bor.....佢個張幾好架....但係俾人知道係邊個添...

呢位人兄唔只一張架 ....
咁 ...
算唔算break the rule?
我是一個火柴人
頭像
Panda123
員外
員外

文章OldCake » 2004-01-16, 08:22

違規的己被取消資格..............太可惜了..... :(
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章OldCake » 2004-01-16, 08:57

Panda123 寫:
joEjoE 寫:
chrislyh 寫:
Panda123 寫:

幾好bor!

Panda.........你的相宜家可能被人丙到七彩....... :twisted: :twisted:

你又睇唔到..........hehe :roll:
D80 真係機動性强
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章Panda123 » 2004-01-16, 11:35

OldCake 寫:
Panda123 寫:
joEjoE 寫:
chrislyh 寫:
Panda123 寫:

幾好bor!

Panda.........你的相宜家可能被人丙到七彩....... :twisted: :twisted:

你又睇唔到..........hehe :roll:

:oops:
預左架啦 ....
仲好 .... 無眼睇....
我是一個火柴人
頭像
Panda123
員外
員外

文章OldCake » 2004-01-17, 08:55

第一日就收到超過五百個回應...........多謝大家支持.... :D

未評的怏手,評左的再評丫........ :D
D80 真係機動性强
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章duncanwong » 2004-01-18, 15:39

oh ,,,, all vote and coment completed ! :lol:

see the second time again, give more comment tim
頭像
duncanwong
小二
小二

上一頁下一頁

回到 專題攝影研習

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員