樂善盃2007

餅友共同參與,行山及露營活動專區

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

文章tonytse1956 » 2007-12-09, 22:37

方老師都好勁!
附加檔案
方老師上緊蚺蛇尖
頭像
tonytse1956
員外
員外

文章edwinftng » 2007-12-09, 23:17

Paper & Tony,

吾洗客氣,順路 :lol:
頭像
edwinftng
茶客
茶客

文章jae_fo » 2007-12-10, 06:32

而家先黎報到 :banghead:
今年比上年快左,7:45完成(如果唔係乜太下令,我諗再會快d)
由於疏操,長咀開始老抽,一直抽到尾,好彩都能完成全程
多謝田仔0係我發軟蹄時送上power gel
今次行得好開心,1月1再黎過
Get the T5 in hand, feel so good!
頭像
jae_fo
員外
員外

文章bytfung » 2007-12-10, 07:39

多謝老餅在蚺蛇尖替我洗傷口。如果唔係個傷勢仲嚇人。
兩腳都有水泡。
唔知三個星期好晒未
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章OldCake » 2007-12-10, 09:08

bytfung 寫:多謝老餅在蚺蛇尖替我洗傷口。如果唔係個傷勢仲嚇人。
兩腳都有水泡。
唔知三個星期好晒未

haha.........可以替大夫做手術..........榮幸之至 :twisted:

老馮........裝備不足丫.........對鞋唔得........快去敗....... :twisted:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章莎莉 » 2007-12-10, 09:36

恭喜完成晒呀~
世界充滿愛,我愛我身邊的人,亦教曉他們如何愛我~
莎莉
客官
客官

文章mew » 2007-12-10, 11:16

三星期好快到
快 d 去操多課短途啦~
※月半老人※
頭像
mew
小二
小二

文章GreenLover » 2007-12-10, 13:45

今朝10:30先起到身..
見到自已同大家都有進步, 好高興.
多謝偉哥一家同TL入來一齊食, 之後重有車送返屋企 :D

今年過蚺蛇尖後落山到上長咀標高位都表現不錯, 但3灣開始就好眠訓, 之後就再爆唔起. 希望下年last 石屎路可以跑左佢.
頭像
GreenLover
員外
員外

文章Paper » 2007-12-10, 14:13

OldCake 寫:
bytfung 寫:多謝老餅在蚺蛇尖替我洗傷口。如果唔係個傷勢仲嚇人。
兩腳都有水泡。
唔知三個星期好晒未

haha.........可以替大夫做手術..........榮幸之至 :twisted:

老馮........裝備不足丫.........對鞋唔得........快去敗....... :twisted:

係丫...你睇餅哥
由頭新到落腳咁滯..行完30k都好似冇乜野

攀訓做緊8折..買返對salamon.
不過大夫好似上次毅行係著跑鞋的..
頭像
Paper
小二
小二

文章Peter LO » 2007-12-10, 14:30

昨晚做完阿四,一落床就睡著了。
好遲--都報個到先。 :mrgreen:
日長似歲閒方覺,事大如山醉亦休。

Today's knowledge is tomorrow's belief ... and the day after, superstition .
頭像
Peter LO
小二
小二

文章mew » 2007-12-10, 18:27

見餅哥到終點果陣一臉滿足o既笑容
個個兄弟姊妹精神奕奕
真係藉得高興 =D>
※月半老人※
頭像
mew
小二
小二

文章OldCake » 2007-12-10, 18:42

mew 寫:見餅哥到終點果陣一臉滿足o既笑容
個個兄弟姊妹精神奕奕
真係藉得高興 =D>

係丫..........我見到大家都精神奕奕真係好開心.......

尋日.........

最驚係西灣附近再遇上老馮時.........見到佢隻腳血淋淋

最滿足係長咀整左兩杯海帶綠豆水........多謝義工

最陰陰笑係西灣亭追上田生、田太 & Edmond.........hehe.....原來佢地快唔到我幾多

最騎呢係 Gary........竟然男人老狗.....件衫磨到某部位出事.......... :oops:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章bytfung » 2007-12-10, 19:53

我今日行都跛跛下。
右腳有 2.5 x 0.6 cm 水泡,左就 1 x 1 cm

尋日長咀上山時聽見有個師奶話:真係謝過謝賢。
我就真係謝賢喇。

由鹹田去西灣,撞到個舊同學。
佢話叫我行先,唔使理佢,佢來散步嗟。
我去都西灣上斜時比佢過頭,我話:點解你散步行得快過我比賽。

今日有個客感冒(靚靚少女),我巡例問佢有無周身骨痛。
佢話尋日跑完山,今天周身骨痛。
頓時好有親切感。

屋企由馬路到大廈平台的電梯由昨天起緊急維修兩天。唔係好高,四樓嗟。
頂。
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章莎莉 » 2007-12-10, 23:21

整咩你行到有咁大個水泡呀!!!!我估我第一次聽到咁大咋...... 利害~
世界充滿愛,我愛我身邊的人,亦教曉他們如何愛我~
莎莉
客官
客官

文章Peter LO » 2007-12-10, 23:44

OldCake 寫:最騎呢係 Gary........竟然男人老狗.....件衫磨到某部位出事.......... :oops:

其實,好多個穿著大會戰衣的兄弟都中招。 :oops:

餅爺居然無事,會否因為貼了些什麼在某部位? :mrgreen: :twisted:
日長似歲閒方覺,事大如山醉亦休。

Today's knowledge is tomorrow's belief ... and the day after, superstition .
頭像
Peter LO
小二
小二

上一頁下一頁

回到 行山活動區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員