樂善盃2007 操練2(全程)

餅友共同參與,行山及露營活動專區

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

樂善盃2007 操練2(全程)

文章gary » 2007-09-28, 00:52

今次非老餅家活動,主要為操練樂善盃路線,請各參與者輕裝,不設殿後,不設午餐時間,中途見到就見,見唔到就北潭涌等and電聯.
大家請注意頭15km都冇補給,請帶足夠自己所需的裝備同糧水

目的地 : 樂善盃路線

集合地點 : 鑽石山地鐵站恆生

集合時間 : 9月30日 星期日上午8:00 (務必準時出席,遲到一定唔等)

行程 :
北潭涌→北潭坳→赤徑→大浪坳→蚺蛇坳→走蚺蛇(不登尖)→出長咀→東灣→大灣→鹹田灣→西灣→西灣亭→北潭涌(全程約30公里)

出發前準備 :
1 ) 午餐自備(乾糧)
2 ) 車費自備
3 ) Walkie: Channel 6 code 17 (參加者必須帶備)

注意事項 :
1 ) 除發出紅色暴雨警告、黑色暴雨警告或三號風球或以上才會取消
2 ) 群體活動,途中不可獨自離隊
3 ) 報名者明白參與上述的山藝活動是高風險的活動及此活動計劃並無購買任何人身傷害和責任保險,如認為此高風險活動有需要購買保險,會自行聯絡保險代理。
4 ) 活動乃一眾行山者自願組隊參與,領隊只提供協調活動時間與安排,安排活動期間如自願參加者發生意外導致自身/ 第三者受傷或死亡,領隊只能提供無責任索償的義務幫助及不承擔任何民/刑事法責任或作出任何型式上的賠償
5 ) 如是次活動需要取消領隊將會個別通知
6 ) 領隊有權就以上條款作出更改事宜而無需預先通知參加者

請各參加者,自行pm Gary,留下聯絡電話

報名 :
1. gary
2. paper
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
最後由 gary 於 2007-09-30, 22:03 編輯,總共編輯了 1 次。
放眼大自然,看多一點,睇多一點,大地自然美

http://www.hkgary.com/forum
頭像
gary
企堂
企堂

文章GreenLover » 2007-09-28, 01:19

報名 :
1. gary
2. paper
3. edmond 心口有個勇字, 每年10.1都跟著許生許太上山, 今年提早一日 :P (可能帶M7II)
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
頭像
GreenLover
員外
員外

文章田仔 » 2007-09-28, 10:00

報名 :
1. gary
2. paper
3. edmond 心口有個勇字, 每年10.1都跟著許生許太上山, 今年提早一日 Razz (可能帶M7II)
4. 田仔 (趕著出返MK同外父做60大壽)
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
最後由 田仔 於 2007-09-29, 11:56 編輯,總共編輯了 1 次。
田仔
員外
員外

文章TL » 2007-09-28, 11:04

報名 :
1. gary
2. paper
3. edmond 心口有個勇字, 每年10.1都跟著許生許太上山, 今年提早一日 Razz (可能帶M7II)
4. 田仔
5. TL ( 雖然未報名, 又行得慢, 但唔試過又唔心息, :lol: , )
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
頭像
TL
愛波你同學會會長

文章tonytse1956 » 2007-09-28, 11:21

報名 :
1. gary
2. paper
4. 田仔
5. TL ( 雖然未報名, 又行得慢, 但唔試過又唔心息, :lol: , )
6. tonytse1956
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
頭像
tonytse1956
員外
員外

文章mew » 2007-09-28, 18:34

我 1/10 要飛, 同媽咪去泰國去旅行呀~
星期日要係屋企執拾行裝, 你o地努力 d !!!
※月半老人※
頭像
mew
小二
小二

文章Paper » 2007-09-28, 18:50

mew 寫:我 1/10 要飛, 同媽咪去泰國去旅行呀~
星期日要係屋企執拾行裝, 你o地努力 d !!!

玩得開心D丫
星期六執晒野咪得囉
頭像
Paper
小二
小二

文章OldCake » 2007-09-28, 21:15

TL 俾心機行丫 :flower:

餅嫂妹妹星期日結婚.........我黎唔到.......... :oops:

大家加油 :flower:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章NetNetBoy » 2007-09-28, 23:58

TL 俾心機行丫 :flower:

星期日同肥榮上大陸大吃大喝.........我黎唔到.......... :oops:

大家加油 :flower:
頭像
NetNetBoy
掌櫃
掌櫃

文章bytfung » 2007-09-29, 00:11

大家比心機行。
我要返工,不過下午同 edwin 會行水浪窩至西貢。
可能有機會一齊食飯
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章Peter LO » 2007-09-29, 00:32

報名 :
1. gary
2. paper
4. 田仔
6. tonytse1956
7. Peter (尚未收到confirmation,練定先。另,有無人由東區出發?)
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
日長似歲閒方覺,事大如山醉亦休。

Today's knowledge is tomorrow's belief ... and the day after, superstition .
頭像
Peter LO
小二
小二

文章TL » 2007-09-29, 10:37

多謝各好友支持, 細佬盡力喇 :oops:
我会查定嘢
頭像
TL
愛波你同學會會長

文章肥肥 » 2007-09-29, 11:55

TL 寫:多謝各好友支持, 細佬盡力喇 :oops:
我会查定嘢

加油... 8) 精神上支持你..瘦左成十磅..好行好多的啦... :lol:
肥肥
員外
員外

文章hiker » 2007-09-29, 18:20

下星期屋企開始大裝修,呢兩日要搬o野去隔離屋,唔去得.... :oops:
人為善,福雖未至,禍已遠離.
人為惡,禍雖未至,福已遠離
頭像
hiker
企堂
企堂

文章Paper » 2007-09-29, 23:33

肥肥 寫:
TL 寫:多謝各好友支持, 細佬盡力喇 :oops:
我会查定嘢

加油... 8) 精神上支持你..瘦左成十磅..好行好多的啦... :lol:

嘩..瘦了10磅 :shock:
咪當堂靚仔晒 :lol: :lol:
頭像
Paper
小二
小二

下一頁

回到 行山活動區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員