聖誕 fun camp 點搞好

餅友共同參與,行山及露營活動專區

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

文章OldCake » 2007-11-22, 21:45

mew 寫:知唔知今年邊日做冬呀?

12月22.............. :oops:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章肥基 » 2007-11-30, 01:52

sze 寫:
肥基 寫:今年又一齊玩過~~

我地諗住會12月31日至1月1日
不過地點仲未諗

我地都係諗住交通方便既地方,因為我地有朋友要夜入。

肥基題目係"聖誕 fun camp 點搞好"喎,你呢個日期好似 :roll: 遲左少少
不過基哥提出呢個日期一定會多左幾個攪事既人出現 :lol:

不如攪曬兩個啦 :D

哈哈
真係睇錯左題目添~~

不過你地定左先
我再問下佢地~~
肥基
肥基
茶客
茶客

文章tonytse1956 » 2007-11-30, 18:44

定咗地點未? :?:
頭像
tonytse1956
員外
員外

文章joEjoE » 2007-12-05, 13:33

定左日期未呀? :wink:
根求穩,念求新。 
頭像
joEjoE
小二
小二

文章123 » 2007-12-05, 15:50

joEjoE 寫:定左日期未呀? :wink:

x2
作者已死、讀者已死,境由心造、神與物遊!
求不得苦、放下自在...命犯...e悲.
頭像
掌櫃
掌櫃

文章莎莉 » 2007-12-10, 09:31

我都想一齊玩呀,預埋我呀.
22/12-23/12 好
31/12-1/1 都好
如果交通方便更好.
世界充滿愛,我愛我身邊的人,亦教曉他們如何愛我~
莎莉
客官
客官

文章香港至NET超人 » 2007-12-10, 09:53

UP
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章timtim » 2007-12-10, 19:11

我又去!
22-23/12/07好丫
timtim
茶客
茶客

文章OldCake » 2007-12-11, 09:00

歡迎莎莉和阿 Tim..........:flower:

地點會是西貢北丫

日期我和超人度緊..........這兩天有決定........ :oops:

飲食有老超..........一定豪啦 :beer: :hungry:
D80 真係機動性强
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章小馬仔 » 2007-12-11, 16:40

我未露過營架, 請問沒有"架餐"泥唔泥得 :D
頭像
小馬仔
茶客
茶客

文章香港至NET超人 » 2007-12-12, 00:14

OldCake 寫:歡迎莎莉和阿 Tim..........:flower:
地點會是西貢北丫
日期我和超人度緊..........這兩天有決定........ :oops:
飲食有老超..........一定豪啦 :beer: :hungry:

千萬要要旨意我, 只台灣回來, 對手爭一直都痛, 本來只有右手痛,
而家左手一樣咁痛, 發力有問題, 吊手提起一本字典都唔得, 整o野
食只可輕巧級.
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章莎莉 » 2007-12-12, 00:39

其實呢個新年同聖誕,大家都好似好多活動咁呢. 我不一定要去camp的,出來吃餐開開心心既的ok架. 我屋企仲有支沷澳洲返來的紅酒未飲呢......嘻嘻 :twisted:
世界充滿愛,我愛我身邊的人,亦教曉他們如何愛我~
莎莉
客官
客官

文章jae_fo » 2007-12-12, 09:45

莎莉 寫:其實呢個新年同聖誕,大家都好似好多活動咁呢. 我不一定要去camp的,出來吃餐開開心心既的ok架. 我屋企仲有支沷澳洲返來的紅酒未飲呢......嘻嘻 :twisted:

咁要快d開左佢 :twisted:
Get the T5 in hand, feel so good!
頭像
jae_fo
員外
員外

文章OldCake » 2007-12-17, 10:16

初步定案..........2007年聖誕 fun camp

12月25-26日.........西貢北丫

大家去到先報名.........再商議詳情

1. 偉哥 x 4
2. YY x 3
3. 123 x 2
4. Oldcake x2
D80 真係機動性强
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章香港至NET超人 » 2007-12-17, 12:13

不能來了, 昨日幫細佬搬屋, 叉錯腳連人帶櫃pk, 右手手背好瘀, 右手上臂亦有傷, 加埋之前未搞掂既手爭傷, 真係麻鬼煩! 太太亦都感冒, 明日本來去玩都要取消, 心情不好. :cry:
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

上一頁下一頁

回到 行山活動區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員