餅家2008年遠足活動1 (初四新春行大運順利完成) (報到呢度)

餅友共同參與,行山及露營活動專區

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

餅家2008年遠足活動1 (初四新春行大運順利完成) (報到呢度)

文章gary » 2008-02-04, 20:46

集合地點 : 荃灣地鐵站恆生

集合時間 : 2月10日 星期日上午9:00 (務必準時出席,遲到一定唔等)

行程 :
荃錦公路>甲龍>麻包嶺>波羅山>清潭水塘>河背>青朗公路(大欖隧道口)

圖檔

出發前準備 :
1 ) 每人必須帶最少2升水以上,
2 ) 請出席人士帶備日間遠足裝備
如想知什麼是日間遠足裝備請按
3 ) 午餐自備
4 ) 車費自備
5 ) Walkie: Channel 6 code 17 (參加者必須帶備)

以上五項用品請各參加者帶齊

注意事項 :
1 ) 除發出紅色暴雨警告、黑色暴雨警告或三號風球或以上才會取消
2 ) 群體活動,途中不可獨自離隊
3 ) 報名者明白參與上述的山藝活動是高風險的活動及此活動計劃並無購買任何人身傷害和責任保險,如認為此高風險活動有需要購買保險,會自行聯絡保險代理。
4 ) 活動乃一眾行山者自願組隊參與,領隊只提供協調活動時間與安排,安排活動期間如自願參加者發生意外導致自身/ 第三者受傷或死亡,領隊只能提供無責任索償的義務幫助及不承擔任何民/刑事法責任或作出任何型式上的賠償
5 ) 如是次活動需要取消領隊將會個別通知
6 ) 領隊有權就以上條款作出更改事宜而無需預先通知參加者

請各參加者,自行pm Gary,留下聯絡電話
截止報名時間為09-02-08 中午12時正

報名:

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
4.hiker (如果係香港)
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
9-12 Dawey 一家四口
1生~1世 NetNetBoy & NetNetGirl Mr. Green
15. TL (有客....不過会盡量去...帶鬼嚟.得唔得? )
16.
17.
18.
20.
最後由 gary 於 2008-02-11, 00:01 編輯,總共編輯了 4 次。
放眼大自然,看多一點,睇多一點,大地自然美

http://www.hkgary.com/forum
頭像
gary
企堂
企堂

Re: 餅家2008年遠足活動1 (初四新春行大運)

文章Zaku-J » 2008-02-04, 21:19

報名:

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
1生~1世 NetNetBoy & NetNetGirl Mr. Green
15. TL (有客....不過?N盡量去...帶鬼??得唔得? )
16. Za (太耐無行, 今次要來行一行) :D
17.
18.
20.
頭像
Zaku-J
員外
員外

Re: 餅家2008年遠足活動1 (初四新春行大運)

文章YAN » 2008-02-05, 00:28

報名:

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
15. TL (有客....不過?N盡量去...帶鬼??得唔得? )
16. Za (太耐無行, 今次要來行一行) :D
17. Yan (仲有我都好耐無行 - 阿妹)
18.
20.
YAN
茶客
茶客

文章sheep » 2008-02-05, 00:34

報名:

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
16. Za (太耐無行, 今次要來行一行)
18. sheep (如果日在香港)
20.
xsport
頭像
sheep
員外
員外

文章香港人 » 2008-02-05, 02:06

報名:

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
19. 香港人 (搶左老超個位)
20.
頭像
香港人
員外
員外

文章ykf » 2008-02-05, 09:58

報名:

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
15. TL (有客....不過缚盡量去...帶鬼鈬.得唔得? )
20. ykf (我都係好耐無行山... :oops: )
頭像
ykf
員外
員外

文章TL » 2008-02-05, 10:32

報名:

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
15. Sorry, 我唸我嚟唔到...各位行大運 Embarassed :P
20. ykf (我都係好耐無行山...
頭像
TL
愛波你同學會會長

文章G2 » 2008-02-05, 10:34

我和manson都想參加, 呢條路線在娘家附近,我地在甲龍村路口呢樹join你地得唔得?

圖檔
*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*
圖檔
G2
員外
員外

文章gemini » 2008-02-05, 10:38

我有興趣呀... 上次報左名臨時取消左無得去...

係咪滿左啦?? :oops:
頭像
gemini
茶客
茶客

文章NetNetBoy » 2008-02-05, 11:23

未丫... 歡迎報名... :D

gemini 寫:我有興趣呀... 上次報左名臨時取消左無得去...

係咪滿左啦?? :oops:
頭像
NetNetBoy
掌櫃
掌櫃

文章gemini » 2008-02-05, 12:57

報名:

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
15. Sorry, 我唸我嚟唔到...各位行大運 Embarassed
21-24 GEmini & 朋友 x 3 (第一次黎行下山架... 多多指教)
頭像
gemini
茶客
茶客

文章香港至NET超人 » 2008-02-05, 14:11

有份去既, 帶咩O野食好早D報, 唔想好似舊年咁分都無人要. :wink:
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章gary » 2008-02-05, 23:55

G2 寫:我和manson都想參加, 呢條路線在娘家附近,我地在甲龍村路口呢樹join你地得唔得?

就在甲龍村路口呢樹等啦,不過妳都要報個名先
放眼大自然,看多一點,睇多一點,大地自然美

http://www.hkgary.com/forum
頭像
gary
企堂
企堂

文章G2 » 2008-02-06, 11:01

報名:

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
15. Sorry, 我唸我?蟑屭?..各位行大運 Embarassed
21-24 GEmini & 朋友 x 3 (第一次黎行下山架... 多多指教)
25-26 gigi and manson (在甲龍村路口插隊)
*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*
圖檔
G2
員外
員外

文章Fwing » 2008-02-06, 19:14

報名:

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
15. Sorry, 我唸我?蟑屭?..各位行大運 Embarassed
25-26 gigi and manson (在甲龍村路口插隊)
27. Fwing
頭像
Fwing
客官
客官

下一頁

回到 行山活動區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員