餅家2008年遠足活動1 (初四新春行大運順利完成) (報到呢度)

餅友共同參與,行山及露營活動專區

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

文章OldCake » 2008-02-09, 16:10

得我和偉哥帶賀年糕乍.............幾十人點夠食

其他餅友o念住點..............食自己......... :oops:

帶賀年糕的餅友記得切妥才帶去 :D

油和雞疍我會帶........ :oops:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章Zaku-J » 2008-02-09, 18:07

我無爐, 不過我會帶一底年糕來~ 要不要帶雞蛋?
頭像
Zaku-J
員外
員外

文章OldCake » 2008-02-09, 18:32

Zaku-J 寫:我無爐, 不過我會帶一底年糕來~ 要不要帶雞蛋?

記得切妥才好.........雞蛋我帶丫 :D
D80 真係機動性强
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章ykf » 2008-02-09, 18:38

野外打邊爐?? :shock: :shock:
頭像
ykf
員外
員外

文章OldCake » 2008-02-09, 18:40

ykf 寫:野外打邊爐?? :shock: :shock:

試得多啦......... :twisted:

不過明天唔係.........係行完再去打邊爐 :hungry:
D80 真係機動性强
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章ykf » 2008-02-09, 18:42

聽日又9度~ :-#
頭像
ykf
員外
員外

文章ykf » 2008-02-09, 19:08

OldCake 寫:
ykf 寫:野外打邊爐?? :shock: :shock:

試得多啦......... :twisted:

不過明天唔係.........係行完再去打邊爐 :hungry:

好耐冇玩你地D行山~~ :lol:
頭像
ykf
員外
員外

文章ykf » 2008-02-09, 19:09

仲有.............行完打邊爐的請報名:

gary
paper
oldcake (邊爐 )
sheep (邊爐 )
田仔
joan
ykf
頭像
ykf
員外
員外

文章OldCake » 2008-02-09, 21:45

好耐未 pack 過 60 liter Osprey.........

pack 爆...........家肥屋潤,盆滿砵滿 :D
D80 真係機動性强
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章香港至NET超人 » 2008-02-09, 22:19

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
4.hiker (如果係香港)
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
9-12 Dawey 一家四口 (我帶年糕及芋頭糕)
1生~1世 NetNetBoy & NetNetGirl (帶 普茸)
15. Sorry, 我唸我鈬唔到...各位行大運 Embarassed
16. Za (太耐無行, 今次要來行一行)
17. Yan (仲有我都好耐無行 - 阿妹)
18. sheep (如果日在香港)
19. 香港人 (搶左老超個位)
20. ykf (我都係好耐無行山...
21-24 GEmini & 朋友 x 3 (第一次黎行下山架... 多多指教)
25-26 gigi and manson (在甲龍村路口插隊)
27. Fwing
28. Chung (I can go now :lol: )
29. 老人
30. 超人, (唔夠時間買o野食, 行完4星半好累).
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章gary » 2008-02-09, 23:03

大家請留意,我地會有爐具供應,如果大家有熱食可借用,但請大家除自己行山飲用水外,請帶些水用來煲熱飲,唔係就睇其他人飲啦
放眼大自然,看多一點,睇多一點,大地自然美

http://www.hkgary.com/forum
頭像
gary
企堂
企堂

文章gary » 2008-02-10, 00:15

活動已截止報名,參加者如下

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
4.hiker
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
1生~1世 NetNetBoy & NetNetGirl (帶 普茸)
15. 超人
16. Za
17. Yan
18. sheep
19. 香港人
20. ykf
21-24 GEmini & 朋友 x 3
25-26 gigi and manson
27. Fwing
28. Chung
29. 老人
放眼大自然,看多一點,睇多一點,大地自然美

http://www.hkgary.com/forum
頭像
gary
企堂
企堂

文章NetNetBoy » 2008-02-10, 07:48

準備出發...

:oops: 雨神 同 雪神 都會來? 個天暗暗咁...
頭像
NetNetBoy
掌櫃
掌櫃

文章香港至NET超人 » 2008-02-10, 07:57

gary 寫:活動已截止報名,參加者如下

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
4.hiker
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
15. 超人
16. Za
17. Yan
18. sheep
19. 香港人
20. ykf
27. Fwing
28. Chung
29. 老人

CUT左我個名咁好? :lol:
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章gary » 2008-02-10, 09:01

香港至NET超人 寫:
gary 寫:活動已截止報名,參加者如下

1. Paper
2. Gary
3. 老餅
4.hiker
5.田仔
6.JOAN
7.jae_fo
8.kiev
15. 超人
16. Za
17. Yan
18. sheep
19. 香港人
20. ykf
27. Fwing
28. Chung
29. 老人

CUT左我個名咁好? :lol: