餅家2008年遠足活動3 (雞公嶺) 報到 !!!

餅友共同參與,行山及露營活動專區

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

Re: 餅家2008年遠足活動3 (雞公嶺) 報到 !!!

文章Paper » 2008-05-20, 13:38

3哥,為了唔好影響以後的批文,咁下次要搽防晒了
頭像
Paper
小二
小二

文章田仔 » 2008-05-20, 17:08

123 寫:我双手曬到好紅,俾主人罵到飛起...

關咩事!!!!!!係你同TL交收,返屋企比主人發現左,先比人罵到飛起 :lol:
田仔
員外
員外

文章123 » 2008-05-20, 17:16

田仔 寫:

關咩事!!!!!!係你同TL交收,返屋企比主人發現左,先比人罵到飛起 :lol:

:twisted:
作者已死、讀者已死,境由心造、神與物遊!
求不得苦、放下自在...命犯...e悲.
頭像
掌櫃
掌櫃

文章OldCake » 2008-05-20, 17:21

田仔 寫:

yes........附上罪證........ :evil:

你睇香港人幾醒......o甘就無曬到o甘傷 :beer:
附加檔案
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章田仔 » 2008-05-20, 17:26

OldCake 寫:
田仔 寫:

yes........附上罪證........ :evil:

你睇香港人幾醒......o甘就無曬到o甘傷 :beer:

張相比我感覺:呢3條友果然有路 :lol:

好人好姐點會向山頭交收,重唔係買白粉 :mrgreen:
田仔
員外
員外

文章OldCake » 2008-05-20, 17:33

田仔 寫:
好人好姐點會向山頭交收,重唔係買白粉 :mrgreen:

yes........有個廋廋地似白粉道人....... :mrgreen:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

上一頁

回到 行山活動區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員