餅家2008年遠足活動4 (飛鵝山)報到

餅友共同參與,行山及露營活動專區

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

Re: 餅家2008年遠足活動4 (飛鵝山)報到

文章hiker » 2008-08-25, 12:30

TL 寫:
GreenLover 寫:
TL 寫:報到..多謝大隻Tony 同Edmond 照顧 :flower: :flower: .......飛鵝山....好甘.. :oops:

你都做出反地心吸力的奇績 =D>

行差一步就做咗牛頓嘅地心吸力的遺績 :oops:

:twisted: :twisted: :twisted:

通常落呢d路係我專長,昨日尾段既然變成軟腳蟹,右腳緊到唔敢點地,硬行好易跣腳出事,只好用龜速落山..真係老啦,有兩年幾無咁行過... :banghead:
人為善,福雖未至,禍已遠離.
人為惡,禍雖未至,福已遠離
頭像
hiker
企堂
企堂

文章OldCake » 2008-08-25, 12:40

hiker 寫:
:twisted: :twisted: :twisted:

通常落呢d路係我專長,昨日尾段既然變成軟腳蟹,右腳緊到唔敢點地,硬行好易跣腳出事,只好用龜速落山..真係老啦,有兩年幾無咁行過... :banghead:

大佬久疏戰陣o者......... :oops:

未老.......操返去........又可疾飛落山 :flower: :flower: :flower:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章Paper » 2008-08-25, 22:22

大家好叻丫...唔好俾佢停 =D> :flower:
頭像
Paper
小二
小二

文章Peter LO » 2008-08-25, 22:38

hiker 寫:真係老啦,有兩年幾無咁行過... :banghead:

Hiker大哥,我偶像謝賢都未話老,你竟然話老,真是...... :twisted:
行多幾次,保證你谷得起! :mrgreen:
日長似歲閒方覺,事大如山醉亦休。

Today's knowledge is tomorrow's belief ... and the day after, superstition .
頭像
Peter LO
小二
小二

文章hiker » 2008-08-26, 00:00

多謝各位鼓勵... :flower:

唉,,歲月已不饒人+俗務纏身,再唔操,都係好唔掂. :oops:
人為善,福雖未至,禍已遠離.
人為惡,禍雖未至,福已遠離
頭像
hiker
企堂
企堂

上一頁

回到 行山活動區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員