2009新春登山團拜

餅友共同參與,行山及露營活動專區

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

Re: 2009新春登山團拜

文章Peter LO » 2009-02-01, 18:03

回來了,報個到先。
唔該晒老超既安排,你(超嫂?)醃的豬扒,以及3嫂整的牛尾都好鬼正。 :hungry: =D>
正到忘了問夾番幾錢 :oops: --有拖無欠,下次飯堂交收。
期望露營再食過。 :mrgreen:
日長似歲閒方覺,事大如山醉亦休。

Today's knowledge is tomorrow's belief ... and the day after, superstition .
頭像
Peter LO
小二
小二

文章123 » 2009-02-01, 23:21

多謝老超領隊,我第一次繞城門一圈,
去東龍島露營記得預我 :flower:
作者已死、讀者已死,境由心造、神與物遊!
求不得苦、放下自在...命犯...e悲.
頭像
掌櫃
掌櫃

文章mew » 2009-02-01, 23:25

香港至NET超人 寫:今年發生乜事, d人好奇怪, 另有地下function?

下星期就係渣打, 呢個星期日係賽前最後一次機會練長課
今日跑o左差唔多 30k, 沙田來回三門仔, 跑o左 3 個幾鐘
※月半老人※
頭像
mew
小二
小二

文章香港至NET超人 » 2009-02-02, 11:53

我應該要夾返錢比三嫂, 果d荔枝咁大粒既車厘子, 真係正到不得了.
我果d豬眼肉係用平價士多啤厘果果牆醃既, 根本唔值幾多錢, 金沙
骨就用蜂蜜醃既, 雞翼就用豉油、豆粉、糖, 全部都有用蒜粒、薑絲
及蔥頭醃, 求其有得食就算.

昨日個天都算唔錯, 唔熱又唔太晒, 燒烤地點好旺但不難搵位, 個位
背水塘面山, 全靠隔離個檔兩隻狗, 無馬騮搞搞震, 警察亦無派利市,
係行得長了一點, 搞到2pm都未開餐, 全部人好肚餓, 所有帶去的食
物都幾乎食完, 係隻手臂咁大既稯就真係眼闊肚窄, 要三嫂白費氣力
拿來.

.ps 今次活動遇上dchome笨仔版朋友, 一行幾人又645又67, 真係好
氣好力.
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章123 » 2009-02-03, 00:46

大家玩得開心,唔好客客氣氣 :D
作者已死、讀者已死,境由心造、神與物遊!
求不得苦、放下自在...命犯...e悲.
頭像
掌櫃
掌櫃

上一頁

回到 行山活動區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員