徵集拍攝義工

餅友共同參與,行山及露營活動專區

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

徵集拍攝義工

文章OldCake » 2009-02-17, 10:43

友站零焦距來電,徵集拍攝義工

2009年2月28日 綠色力量環島行

http://www.greenpower.org.hk/new/activi ... ges_a.html

當天能抽空幫手的,請先登記,細節容後安排 :D
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

Re: 徵集拍攝義工

文章GreenLover » 2009-02-17, 12:01

上年有影過幾好玩, 重行左全程一半路tim. 今月尾去注度假屋camp overnight來唔到了.
TL你可當練習wow.. :mrgreen:
頭像
GreenLover
員外
員外

文章香港至NET超人 » 2009-02-17, 14:33

星期六又無份囉. :oops:
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章gary » 2009-02-17, 20:00

長週要返工
放眼大自然,看多一點,睇多一點,大地自然美

http://www.hkgary.com/forum
頭像
gary
企堂
企堂

文章OldCake » 2009-02-24, 09:53

星期六係麻煩D.......目前得我和米王乍.......... :oops:

緊急求救........... :oops:

義工報名:

1. 米王
2. OldCake
D80 真係機動性强
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章hiker » 2009-02-24, 13:08

唔好砌我急行,可以抽到時間幫手.

呢排膝頭哥唔多掂. :banghead:
人為善,福雖未至,禍已遠離.
人為惡,禍雖未至,福已遠離
頭像
hiker
企堂
企堂

文章OldCake » 2009-02-24, 16:25

hiker 寫:唔好砌我急行,可以抽到時間幫手.

大佬........咁預你留在終點幫手好嗎? 咁就唔駛大佬行得辛苦...... :oops:

抽空 call call 我啦 :D
D80 真係機動性强
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章hiker » 2009-02-24, 23:06

OldCake 寫:
hiker 寫:唔好砌我急行,可以抽到時間幫手.

大佬........咁預你留在終點幫手好嗎? 咁就唔駛大佬行得辛苦...... :oops:

抽空 call call 我啦 :D

停日Call 你.

終點悶d,不過都可以. :beer:

未殘到唔行得,只係唔急得... :mrgreen:

ps.終點用5DII / d700 好d喎...我想買50D,用處多d..諗緊. :mrgreen: :evil:
人為善,福雖未至,禍已遠離.
人為惡,禍雖未至,福已遠離
頭像
hiker
企堂
企堂

回到 行山活動區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員