2009聖誕 Fun Camp

餅友共同參與,行山及露營活動專區

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

Re: 2009聖誕 Fun Camp

文章TL » 2009-12-21, 17:10

joan 寫:
Paper 寫:25-26/12 天氣好似不好..會有機會下雨

大家會不會下雨而不去...

:banghead: 點解會下雨.....

問你老公, 偉哥, 大夫帶勿去...就明白喇 :mrgreen:
頭像
TL
愛波你同學會會長

文章gary » 2009-12-21, 23:25

都大機會落雨,如果咁大家仲會唔會去

明天會截止報名,截止報名後會同時出物資用品及食物安排,如果物資用品及食物安排一出,不論出席與否所有公家數都會以報名人頭計算,請大家快決定是否出席

報名 :
1. Gary
2. Paper
3. 田仔
4. Joan
5. TL
6. Penny
7.123
8.3嫂
9. bytfung
10. bytfung 仔
11.Sunny
12.Cherry
13.Ruby
14.Dawey
15. polly
16. edmond
17.3公主
18. Stanley Wong (edmond 朋友)
19. Michelle Lam (edmond 朋友)
20. Kitty Lo(polly 朋友)

如果落雨我地會去又菬雨,我同田張天幕都唔可以拿出黎比大家用黎做食堂同落腳點,到時請大家自行準備
放眼大自然,看多一點,睇多一點,大地自然美

http://www.hkgary.com/forum
頭像
gary
企堂
企堂

文章OldCake » 2009-12-22, 09:05

gary 寫:
如果落雨我地會去又菬雨,我同田張天幕都唔可以拿出黎比大家用黎做食堂同落腳點,到時請大家自行準備

我可借出一張大家用......... :oops:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章bytfung » 2009-12-22, 12:05

我會去
不過我無營
睡袋有,在 TL 公司

我買飲品啦。
我整野食實死。

我要帶爐,用埋罐氣。
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章TL » 2009-12-22, 13:01

bytfung 寫:我會去
不過我無營
睡袋有,在 TL 公司

我買飲品啦。
我整野食實死。

我要帶爐,用埋罐氣。

我都会去, 帶番個睡袋比你..
我有2个單人營..要就借比你同馮仔.
如果落雨, 叫外賣Pizza :mrgreen: :mrgreen:
頭像
TL
愛波你同學會會長

文章bytfung » 2009-12-22, 13:22

兩個單人營,留返你同 Penny. :flower:
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章gary » 2009-12-22, 14:54

老馮營我帶比你

頭像
gary
企堂
企堂

文章123 » 2009-12-22, 15:00

三嫂喜歡整o野食,又如我喜歡影相,我影得唔好又另一回事
但三嫂的東西,請各位美言幾句,否則我又有排做神農氏 :D

三嫂會整
1.紅酒牛尾
2.糖醋骨
3.餃子
作者已死、讀者已死,境由心造、神與物遊!
求不得苦、放下自在...命犯...e悲.
頭像
掌櫃
掌櫃

文章123 » 2009-12-22, 15:05

想問多句,到營地拉車仔得唔得!
作者已死、讀者已死,境由心造、神與物遊!
求不得苦、放下自在...命犯...e悲.
頭像
掌櫃
掌櫃

文章OldCake » 2009-12-22, 15:07

123 寫:三嫂喜歡整o野食,又如我喜歡影相,我影得唔好又另一回事

三嫂會整
1.紅酒牛尾
2.糖醋骨
3.餃子

嘩..........我可否報名只來吃 :oops:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章Paper » 2009-12-22, 15:08

OldCake 寫:
123 寫:三嫂喜歡整o野食,又如我喜歡影相,我影得唔好又另一回事

三嫂會整
1.紅酒牛尾
2.糖醋骨
3.餃子

day walk ar..
頭像
Paper
小二
小二

文章gary » 2009-12-22, 15:47

123 寫:想問多句,到營地拉車仔得唔得!

如果是水浪窩是可以拉車仔,不過是全上斜

頭像
gary
企堂
企堂

文章gary » 2009-12-22, 23:14

已截止報名

大家請12月25日中午12時水浪窩集合

大家請準備每人一份聖誕禮物交換(價錢大約$100左右)

(物資用品及食物安排)
viewtopic.php?f=46&t=22170

參加者如下
1. Gary
2. Paper
3. 田仔
4. Joan
5. TL
6. Penny
7.123
8.3嫂
9. bytfung
10. bytfung 仔
11.Sunny
12.Cherry
13.Ruby
14.Dawey
15. polly
16. edmond
17.3公主
18. Stanley Wong (edmond 朋友)
19. Michelle Lam (edmond 朋友)
20. Kitty Lo(polly 朋友)

頭像
gary
企堂
企堂

文章肥肥 » 2009-12-22, 23:35

123 寫:想問多句,到營地拉車仔得唔得!

三哥...你可打的...在西貢入...廿零蚊...一閘口位...係馬路嚟...全拉落..我數過...係一千二百幾步...

西貢上車...話去水浪窩...的士基本係開車三分鐘之內上斜...

第一條丫路...向左...第二條三丫路行中間...不久就見一木亭...

木亭前dd就落車...應唔過三十元...

跟著條馬路落斜...

行一千二百零步...包你到...

我地通常會係西貢攞埋水...打爆晒d水袋先的士上...

因營地係無水既...

如果唔係就要返落馬路邊公廁架啦...

同埋行上要一千五百幾步呀....

有一半係石級同泥路...

唔好諗住行漁護署條路呀...行到一半到出口...就會見到佢鎖左的啦...
肥肥
員外
員外

文章hiker » 2009-12-23, 00:37

OldCake 寫:

搵一日"淨吃"豈不是更好.... :mrgreen:
人為善,福雖未至,禍已遠離.
人為惡,禍雖未至,福已遠離
頭像
hiker
企堂
企堂

上一頁下一頁

回到 行山活動區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員