聖誕 Fun Camp live Report

餅友共同參與,行山及露營活動專區

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

Re: 聖誕 Fun Camp live Report

文章OldCake » 2009-12-27, 11:47

圖檔

偉哥.......我教你........

咁答>>自結婚後....每天都咁幸滴.....簡直是新婚一樣.....尋日一樣 :mrgreen:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章Dawey » 2009-12-27, 11:56

GreenLover 寫:e+食左1/3 野 大家努力中 偉哥被問結婚結左幾年
諗緊幾時結婚的偉哥...

好在答得到! :oops:

我會記住誰人問我的! :evil:
頭像
Dawey
員外
員外

文章GreenLover » 2009-12-27, 12:45

kelvinzzz 寫:
gary 寫:大家好忙上網,上完再食

有圖為証︰

好玩, 大家上網睇Ass吹宣誓就職學普通話
頭像
GreenLover
員外
員外

文章bytfung » 2009-12-27, 14:18

Dawey 寫:
GreenLover 寫:e+食左1/3 野 大家努力中 偉哥被問結婚結左幾年
諗緊幾時結婚的偉哥...

好在答得到! :oops:

我會記住誰人問我的! :evil:

我係問你邊年結婚,估唔到咁大鑊。 :oops:
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章joan » 2009-12-27, 16:09

香港至NET超人 寫:食到黐晒線, 中途要返營訓覺, 飽到唔識郁...... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joan .\ /.
頭像
joan
小二
小二

上一頁

回到 行山活動區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員