餅家2012年活動1 (初七開爐團拜行大運)

餅友共同參與,行山及露營活動專區

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

Re: 餅家2012年活動1 (初七開爐團拜行大運)

文章NetNetBoy » 2012-01-28, 12:57

咁不如 太古坊附近。。。

我諗上到去食D野。。。2點到應該都返來落來KWA。。。 :oops:
頭像
NetNetBoy
掌櫃
掌櫃

文章mew » 2012-01-28, 13:14

我帶個爐來丫~
※月半老人※
頭像
mew
小二
小二

文章jae_fo » 2012-01-28, 14:20

我可帶爐及cookset
Get the T5 in hand, feel so good!
頭像
jae_fo
員外
員外

文章ykf » 2012-01-28, 16:45

OldCake 寫:OK.......下午飲茶團拜 :beer: :flower:

明早有時間地點 call 肥姐和老馮丫 :flower:

由於要照顧 Pizza, 餅嫂不來了,我亦只能帶支酒和一些糖果來 :oops:

有無邊位帶爐和食物來呢? :oops: :hungry:

餅爺, 我都黎下午茶啊~ :lol:
頭像
ykf
員外
員外

文章進仔 » 2012-01-28, 19:34

我帶支酒來 :flower:
人不奢華,山景本無價。
頭像
進仔
秀才

文章123 » 2012-01-28, 19:48

3嫂明天帶醉鸡翼、卤水牛展、英式旦糕
作者已死、讀者已死,境由心造、神與物遊!
求不得苦、放下自在...命犯...e悲.
頭像
掌櫃
掌櫃

文章OldCake » 2012-01-28, 19:56

ykf 寫:
OldCake 寫:OK.......下午飲茶團拜 :beer: :flower:

明早有時間地點 call 肥姐和老馮丫 :flower:

由於要照顧 Pizza, 餅嫂不來了,我亦只能帶支酒和一些糖果來 :oops:

有無邊位帶爐和食物來呢? :oops: :hungry:

餅爺, 我都黎下午茶啊~ :lol:

OK".......call you tomorrow
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章OldCake » 2012-01-28, 19:59

仲有無餅友帶野食?

Calling 老超 :beer: :beer:
D80 真係機動性强
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章OldCake » 2012-01-28, 19:59

123 寫:3嫂明天帶醉鸡翼、卤水牛展、英式旦糕

:beer: :flower: =D> :hungry:
D80 真係機動性强
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章Fwing » 2012-01-28, 20:26

1. Nancy
2. 心柔
3. NetNetBoy
4. OldCake
5. Peter (大潭道走?可以落赤柱再食過wor。 )
6. Elaine
7. Enci
8. Ensi
9. 進仔
10. 肥姐
11. MAGGIE
12. 超人
13. Polly
88. Edmond
15.jae_fo
16.Ronnis
17.123
18.3嫂
19.老人
20.fwing
頭像
Fwing
客官
客官

文章sharpei » 2012-01-28, 21:01

現在才看到,行山是準備不了。
明天看看女儿能否來下午茶。歡迎嗎?
我部Canon DC幾好架, 係開機對焦save相慢左少少, ISO50 noise多左少少, 就只有wide angle對唔到無限遠咁姐
但係原廠check過"所有功能"仲係同出廠時一樣咁正架
頭像
sharpei
小二
小二

文章GreenLover » 2012-01-28, 22:22

甘多位唔好意思,我同polly明天不能來。
頭像
GreenLover
員外
員外

文章OldCake » 2012-01-28, 22:25

sharpei 寫:現在才看到,行山是準備不了。
明天看看女儿能否來下午茶。歡迎嗎?

sure........ :flower: :beer: :D
D80 真係機動性强
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章OldCake » 2012-01-28, 22:26

GreenLover 寫:甘多位唔好意思,我同polly明天不能來。

OK.... :D
D80 真係機動性强
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章mew » 2012-01-28, 22:40

提提大家, 帶備食具 :idea:
※月半老人※
頭像
mew
小二
小二

上一頁下一頁

回到 行山活動區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員