第五屆「東北縱走2009」

講下行山影相,回歸大自然~~

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

第五屆「東北縱走2009」

文章tonytse1956 » 2008-09-09, 22:37

收到 email 邀請參加第五屆「東北縱走2009」;舊價截止報名日期 2008年9月20日,有冇餅友參加?
頭像
tonytse1956
員外
員外

Re: 第五屆「東北縱走2009」

文章ncchow » 2008-09-15, 18:33

今年我可能參加,唔知重有無其他餅友會玩 :lol:
頭像
ncchow
員外
員外

文章bytfung » 2008-09-15, 23:00

ncchow 寫:今年我可能參加,唔知重有無其他餅友會玩 :lol:

我可能會。
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章gary » 2008-09-15, 23:30

我同paper應該唔玩,雖然上年玩唔到,但聽其他餅友講,個比賽冇氣氛,一半路只有自己一個人行,如果係咁不如自己去行好過,唔晒去比賽啦

我地可能去camp影下日出好過
放眼大自然,看多一點,睇多一點,大地自然美

http://www.hkgary.com/forum
頭像
gary
企堂
企堂

文章tonytse1956 » 2008-09-21, 06:10

已經過咗9月20號,有冇餅友報名參加?
頭像
tonytse1956
員外
員外

文章edwinftng » 2008-09-22, 00:26

Tony, 我明晚開會後通知餅友們點樣報名最好。
:roll: :roll: :roll:
頭像
edwinftng
茶客
茶客

文章ncchow » 2008-09-22, 20:40

edwinftng 寫:Tony, 我明晚開會後通知餅友們點樣報名最好。
:roll: :roll: :roll:

麻煩都通知我 :flower:
頭像
ncchow
員外
員外

文章ncchow » 2009-01-02, 16:50

1/1/2009行完東北終於都完成今年報左名嘅三個賽事,今次東北縱行條線幾好玩,山路多石屎路少,不過D人話甘過上年,自已臨尾上觀音峒都差D老抽,6小時38分完成。不過東北縱走嘅CP多數無補给就差D,荔枝窩入完2L水就一直到终點都無補给,自己過左觀音峒頂已經飲完乾煎到终點。

頭像
ncchow
員外
員外

文章bytfung » 2009-01-02, 17:04

Tony 好野。
條路好變態。
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章TL » 2009-01-02, 18:14

bytfung 寫:Tony 好野。
條路好變態。

佢好勁...上完吊後.仲耍係斜路比佢過...佢真變態 :mrgreen:
你都好嘢..唔使4个鐘就行完.....仲得体驗組第34名 =D> =D>
頭像
TL
愛波你同學會會長

文章Paper » 2009-01-02, 23:58

TL 寫:
條路好變態。

佢好勁...上完吊後.仲耍係斜路比佢過...佢真變態 :mrgreen:
你都好嘢..唔使4个鐘就行完.....仲得体驗組第34名 =D> =D>

TL..你也有參加..你咁清楚?
頭像
Paper
小二
小二

文章joan » 2009-01-03, 00:14

Paper 寫:
TL 寫:
條路好變態。

:mrgreen: ~ TL好勁呀~TL做左陪跑組~ =D> =D> =D>
Joan .\ /.
頭像
joan
小二
小二

文章TL » 2009-01-03, 08:31

Paper 寫:
TL 寫:
條路好變態。

我冇參加但有參予.....冇比$... :oops: :oops:
有同大夫一齊行.......冇同三人組打日出...唔係佢地辺得有咁好天
頭像
TL
愛波你同學會會長

文章Paper » 2009-01-03, 09:13

TL 寫:
TL 寫:
條路好變態。

我冇參加但有參予.....冇比$... :oops: :oops:
有同大夫一齊行.......冇同三人組打日出...唔係佢地辺得有咁好天

=D> =D> =D> 佢地三人組要同你講聲多謝呢:kiss2:
頭像
Paper
小二
小二

文章TL » 2009-01-03, 12:45

:mrgreen: ~ TL好勁呀~TL做左陪跑組~ =D> =D> =D>[/quote]

田太....你講得好arm.......我成日都係陪跑嘅角色 :oops: :oops:
頭像
TL
愛波你同學會會長

下一頁

回到 行行山

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員