樂施毅行者 2009

講下行山影相,回歸大自然~~

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

Re: 樂施毅行者 2009

文章joan » 2009-07-02, 14:29

已代田仔登記完畢 :mrgreen:
老餅家左足印隊 :twisted:
Joan .\ /.
頭像
joan
小二
小二

文章Dawey » 2009-07-04, 13:24

同老餅商量過,不如試操先分隊。

暫時有興趣朋友,希望更加多人參加啦。

TL
大夫
Edmomd
Tony
Peter
大師
肥文
Edwin Ng 老婆
Dick (Edwin 同事)

到時再組隊啦,不過操練就要認真。
如果最後真係出唔到兩隊都有個愉快既練習經驗

Dawey 報住名 操山當 keep fit, 做support team 一定無問題
頭像
Dawey
員外
員外

文章bytfung » 2009-07-04, 15:18

各位隊友,預約大家 8, 9 或 10 號晚開會好嗎
我會再打電話 confirm 大家

請預留時間
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章TL » 2009-07-08, 11:44

bytfung 寫:各位隊友,預約大家 8, 9 或 10 號晚開會好嗎
我會再打電話 confirm 大家

請預留時間

各位開会時間: 7月10日, 灣仔, 8pm.
詳情, 大夫会再打電話 confirm 大家 :flower:
頭像
TL
愛波你同學會會長

文章ncchow » 2009-07-08, 12:24

thanks you TL、大夫 :flower:
頭像
ncchow
員外
員外

文章kelvinzzz » 2009-07-10, 23:57

肥民報到﹗
頭像
kelvinzzz
客官
客官

文章OldCake » 2009-07-11, 09:07

2009年毅行隊伍己正式成立,今晚己安排第二課操練 :flower:

想加入跟操陪練,加入 support team.......請在此登記及以 PM 通知老餅

今後毅行活動將在己登記專區內公佈 :flower:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章肥肥 » 2009-07-11, 10:17

OldCake 寫:2009年毅行隊伍己正式成立,今晚己安排第二課操練 :flower:

想加入跟操陪練,加入 support team.......請在此登記及以 PM 通知老餅

後勤支援的要不要登記呀... :flower:
肥肥
員外
員外

文章OldCake » 2009-07-11, 10:28

肥肥 寫:
OldCake 寫:2009年毅行隊伍己正式成立,今晚己安排第二課操練 :flower:

後勤支援的要不要登記呀... :flower:

hehe..........肥姐一早己是後勤支援大.........................厨 :flower: :flower: :flower:

肥姐........你及下版的上方.......有你要去的地方 :mrgreen:
D80 真係機動性强
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章gary » 2009-08-06, 23:35

原本掃管笏軍營起國際學校,所以要改路
放眼大自然,看多一點,睇多一點,大地自然美

http://www.hkgary.com/forum
頭像
gary
企堂
企堂

文章ritin » 2009-09-19, 23:54

今年應承朋友做義務按摩師, 初步時間,地點如下:
Checkpoint 6 (~ 5-6am)
Checkpoint 8 (~9-10am)
有緣的話, 而你們又需要時, 就叫我啦 :wink:
"Keep your face to the sunshine and you cannot see a shadow." - Helen Keller
頭像
ritin
員外
員外

文章bytfung » 2009-10-06, 18:28

Paper 寫:Application ID Leader Name Application Status Team No. or Waiting list No.
200901659 Kan Tze Yang Successful 0719 =D> =D> =D> 抽中..

200901902 HUI HOK MING Failed

200902057 LAI TAT MING, EDWARD Successful 0546 =D> =D> =D> 又中

200902202 Fung Yiu Tong Bennet Waiting W264 後備 :P

200903697 chow ngoi cheung Successful 0830 =D> =D> =D> 都中

樂施會今日 call 我,話我 Waiting 246 都有機會有得行。
問我會唔會行,我話會 join 第二隊。
佢會取消我隊的申請。
我的隊長身份應該 free 返出來。
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章Paper » 2009-10-09, 11:15

bytfung 寫:
樂施會今日 call 我,話我 Waiting 246 都有機會有得行。
問我會唔會行,我話會 join 第二隊。
佢會取消我隊的申請。
我的隊長身份應該 free 返出來。

咁即係有二百幾隊放棄了
頭像
Paper
小二
小二

文章OldCake » 2009-10-12, 08:41

calling 各餅友........ :oops:

support team 告急........人手不足......... :oops: :oops: :oops:

可於比賽日(2009/11/20-21)幫手請 PM 老餅......先謝 :flower:
D80 真係機動性强
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章GreenLover » 2009-11-03, 21:55

今年有Power Rangers 四色號碼布手帶上場:

圖檔

圖檔
頭像
GreenLover
員外
員外

上一頁下一頁

回到 行行山

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員