2011 樂施毅行者 - 確定 support 安排

講下行山影相,回歸大自然~~

版主: bytfung, Paper, 田仔, mew

Re: 2011 樂施毅行者 - 確定 support 安排

文章肥肥 » 2011-11-16, 15:54

OldCake 寫:肥姐........我意思係茶房傾

所有隊員和十卜人員都入到去的

:banghead: :banghead: :banghead:

就是不懂係電話入茶房。
肥肥
員外
員外

Re: 2011 樂施毅行者 - 確定 support 安排

文章OldCake » 2011-11-16, 15:57

下...........電話入唔到茶房蛇王架........haha :mrgreen:

要 IT 手足跟進下先
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章肥肥 » 2011-11-16, 16:03

:oops:
OldCake 寫:下...........電話入唔到茶房蛇王架........haha :mrgreen:

要 IT 手足跟進下先

:oops: :oops: 係我自己唔識的喇。
肥肥
員外
員外

文章香港至NET超人 » 2011-11-17, 21:49

不用帶汽燈式電池燈, 我有12V慳電光管2套, 仲會有手電筒, 應該好夠光.
由於落雨, 我唔CAMP啦, 有需要就訓係部車到就算, 會同上次一樣有一個睡袋.
8時許同老餅傾過明早安排, 應該無大問題, 今晚唔再CALL人, 肥肥、偉哥我明
日再CALL, 各位都要早D訓.
SUPPORT TEAM既簡表我貼係專區, 我印定幾份放到車上, 車上會有基本文具供
應急用, 如要叉電就要用USB叉線, 我得MICRO USB(MOTOROLA手機), 其他無供
應. 或者你有符係12V汽車點煙插轉去就幾多電都有. 車上仲有兩把長身傘, 2個
吉既紅白藍抽, 一部手拉車, 一枝跌死人既行山手杖, 10枝裝水, 3桶5升食水.
由於中間時間多, 有需要買既我應該可以搞到既.
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章kelvinzzz » 2011-11-17, 22:10

唔該晒老超! 摩記充電我有用 =D>
頭像
kelvinzzz
客官
客官

文章GreenLover » 2011-11-17, 22:16

kelvinzzz 寫:唔該晒老超! 摩記充電我有用 =D>

我拿多舊電, 應無物時間充電la~~
頭像
GreenLover
員外
員外

文章肥肥 » 2011-11-17, 22:29

早餐物品...明晚先買好嗎?
肥肥
員外
員外

文章GreenLover » 2011-11-17, 22:38

肥肥 寫:早餐物品...明晚先買好嗎?

可以, 或下午我在CWB買都得. 老超請確定
頭像
GreenLover
員外
員外

文章肥肥 » 2011-11-17, 23:25

GreenLover 寫:

如果你買...不如我中午吃飯時買啦...(一於我買喇...)
肥肥
員外
員外

文章GreenLover » 2011-11-17, 23:36

肥肥 寫:
GreenLover 寫:

如果你買...不如我中午吃飯時買啦...(一於我買喇...)

食飯有足夠時間就ok, 有物要保就通知我, 我可安排時間落街買, CWB物都有, 好過細碼港
頭像
GreenLover
員外
員外

文章香港至NET超人 » 2011-11-18, 07:13

早晨, 今日送完老餅我有大把時間買野, 下午電聯.
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章田仔 » 2011-11-18, 08:20

各位加油,我同edmond會在大埔道jo :flower: in你地
田仔
員外
員外

文章GreenLover » 2011-11-18, 08:50

田仔 寫:各位加油,我同edmond會在大埔道jo :flower: in你地

田,晩餐我會出現,夜d再約零晨時間打的出城門BBQ埸join大隊
頭像
GreenLover
員外
員外

文章bytfung » 2011-11-26, 14:23

隊號 0302,總名次 302
我們在 1107 隊有名次的隊伍中排 302
附加檔案
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章Peter LO » 2011-11-26, 14:32

第167隊個英文名...... :banghead:
日長似歲閒方覺,事大如山醉亦休。

Today's knowledge is tomorrow's belief ... and the day after, superstition .
頭像
Peter LO
小二
小二

上一頁下一頁

回到 行行山

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員