哎畸補 -> 貼文怪招

聊聊天、吹吹水、天南地北任您吹

版主: Paper, yoyo, joan

哎畸補 -> 貼文怪招

文章香港至NET超人 » 2005-04-30, 21:00

好多餅友都貼唔到文,我都唔順利,但發覺當按〔送出〕時沒有反應,過一段時間就TIME-OUT,在按鍵後十秒都唔郁,試下再按〔送出〕,如此往返兩、三次,基本上實得。
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章bytfung » 2005-04-30, 21:15

i-cable 同 香寬 專用 :?: :lol:
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章edwin » 2005-04-30, 21:25

我用 hkbn , 攪到要用 proxy 先可以出到post :x :x :x :x
頭像
edwin
員外
員外

文章OldCake » 2005-04-30, 21:30

edwin 寫:我用 hkbn , 攪到要用 proxy 先可以出到post :x :x :x :x

Edwin.....快D過兩招俾其他用 hkbn 的手足丫...thx....... :D
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章edwin » 2005-04-30, 21:52

OldCake 寫:
edwin 寫:我用 hkbn , 攪到要用 proxy 先可以出到post :x :x :x :x

Edwin.....快D過兩招俾其他用 hkbn 的手足丫...thx....... :D

我去呢到搵個最近的proxy
http://www.proxy4free.com/page1.html

講明先, 有幾Secure 我唔包. 我搵左個 hong kong proxy 黎用, 家下出post 好鬼爽 :twisted:
頭像
edwin
員外
員外

文章OneOne » 2005-04-30, 21:53

我用i-cable都係要set proxy至得.......
set左都唔係完全冇問題.......唔set就完全失去寫入功能.... :banghead:
一仔
富貴榮華莫強求•強求不出反成羞•有伸腳處須伸腳•得縮頭時且縮頭
頭像
OneOne
小二
小二

文章hiker » 2005-04-30, 22:21

Proxy繞過了ISP防火牆. :cry:
人為善,福雖未至,禍已遠離.
人為惡,禍雖未至,福已遠離
頭像
hiker
企堂
企堂

文章gary » 2005-05-01, 00:02

我同paper用netvigator冇事
放眼大自然,看多一點,睇多一點,大地自然美

http://www.hkgary.com/forum
頭像
gary
企堂
企堂

文章hiker » 2005-05-01, 00:05

gary 寫:我同paper用netvigator冇事

我返屋企係用netvigator,所以總有聲出. :D
人為善,福雖未至,禍已遠離.
人為惡,禍雖未至,福已遠離
頭像
hiker
企堂
企堂

文章mew » 2005-05-01, 01:44

我同 pacific supernet
從來都無事
※月半老人※
頭像
mew
小二
小二

文章ncchow » 2005-05-01, 01:56

HKBN........me too :shock:
頭像
ncchow
員外
員外

文章123 » 2005-05-01, 23:12

無辦法,要hkbn56k上至得 :?
頭像
掌櫃
掌櫃

文章chung » 2005-05-02, 01:32

gary 寫:我同paper用netvigator冇事

X3 :lol:
梳 : CAS, RME AIO, 4030-004, DIY D-2002 AES
斯 : Bel Canto 2.5, Telos BK Ref P, I-1001 IC
瘋 : HD800 + DIY sliver-gold balance
M : DIY 128+627 balance amp, Telos BK Ref P
巴:DIY UPOCC R1
chung
員外
員外

文章進仔 » 2005-05-02, 02:28

我都冇事 =p
人不奢華,山景本無價。
頭像
進仔
秀才

文章Eery » 2005-05-02, 03:02

me too, no problem