今日果天...

聊聊天、吹吹水、天南地北任您吹

版主: Paper, yoyo, joan

今日果天...

文章hiker » 2006-05-07, 20:24

靚到無得頂...我係沙田馬場,唔知有無人去影日落?
人為善,福雖未至,禍已遠離.
人為惡,禍雖未至,福已遠離
頭像
hiker
企堂
企堂

文章kiev » 2006-05-07, 20:30

提起就傷心.....................要開工 ~~~ :?
. . .
頭像
kiev
小二
小二

文章Hendrix » 2006-05-07, 20:54

趕返到家時剛落晒 :cry:
www.look.hk 歡迎來坐坐 :D
頭像
Hendrix
員外
員外

文章OldCake » 2006-05-07, 21:04

今早都不錯..........我去左星光大道...... :oops:

圖檔
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章香港至NET超人 » 2006-05-07, 21:14

日落有紅雲, 可是要搞搬屋, 冇機會影相. :cry:
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章hiker » 2006-05-07, 22:32

唉....Edwin大佬上著吊燈龍,日落時D光同雲係東邊靚過西邊.

相信會靚的好交關. :cry: :cry: :cry:
頭像
hiker
企堂
企堂

文章hiker » 2006-05-07, 23:20

:twisted:

圖檔
頭像
hiker
企堂
企堂

文章bytfung » 2006-05-07, 23:51

我沉o左落山谷,o係流水響,見到個天好靚。
手持+人腦測光唔知影成點?
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章hiker » 2006-05-08, 15:39

今日會................... :wink:

諗緊走人,入白泥. :twisted:
頭像
hiker
企堂
企堂

文章香港至NET超人 » 2006-05-08, 15:43

今日雲多, 但視野好佐, 我要送貨及搞搬屋, 唔得閒.... :(
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章hiker » 2006-05-08, 15:50

香港至NET超人 寫:今日雲多, 但視野好佐, 我要送貨及搞搬屋, 唔得閒.... :(

睇D雲,會有料到.天太清而雲的變化好大下. :idea:

到6:45先知咩料. :cry:
頭像
hiker
企堂
企堂

文章OldCake » 2006-05-08, 15:56

hiker 寫:
香港至NET超人 寫:今日雲多, 但視野好佐, 我要送貨及搞搬屋, 唔得閒.... :(

老大..........知先入去趕唔切 bor...........入去先啦.......無料就食海鮮算... :twisted:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章小遊 » 2006-05-08, 19:55

昨天與今天都一樣好熱呵
雖然拍得麻麻 , 但係 d 陽光另到 d 樹葉好靚呵 :wink:
附加檔案
頭像
小遊
客官
客官

文章hiker » 2006-05-08, 21:36

OldCake 寫:
hiker 寫:

老大..........知先入去趕唔切 bor...........入去先啦.......無料就食海鮮算... :twisted:

真係吃海鮮..收晒光D雲先到位... ))(*,)
頭像
hiker
企堂
企堂

文章Hendrix » 2006-05-08, 22:17

hiker : 尖鼻嘴 你上次係咪上圖右遠D個山頭?
圖檔
www.look.hk 歡迎來坐坐 :D
頭像
Hendrix
員外
員外

下一頁

回到 吹吹水

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員