香港人 勿進

討論各類玩意硬件,敗家心得,定力少D,唔好入黎

版主: kiev, mickey_mouse

香港人 勿進

文章NetNetBoy » 2004-05-29, 09:16

這手上的東東...
不足4磅... 靈活輕巧...
價錢.. 平過D70 tim r...

菜鳥哥哥... 就買左部來罷下law...
頭像
NetNetBoy
掌櫃
掌櫃

Re: 香港人 勿進

文章香港至NET超人 » 2004-05-29, 10:01

全新機都只是$5xxx, 實在有點過份.....!
我的腳架蝦兵蟹將, 輕輕鬆鬆廿年良伴:
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章OldCake » 2004-05-29, 10:04

對............太過份了..........我想要 Block 左香港人.....唔俾佢入呢條 thread......... :twisted:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

文章123 » 2004-05-29, 10:07

真係太過份......
頭像
掌櫃
掌櫃

文章香港至NET超人 » 2004-05-29, 10:13

一句講晒, 仲抵買 GRAPHICS, 冇天理!
G炭5+G5板, SLIK PRO4, M074+G5板, CT3371+G3板, G1227+M438, C297+G1270M, V640+PH273;
C127+G1板, 614CF+R25BH, TILTALL JUNIOR, M390套, M728套, 444SPOT套, 笨仔鴨腳, FLATBOY;
仲有後備: CAMBO BALL, FOBA MINI, G1270, G0板, M128, V51Q.........
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章karry » 2004-05-29, 10:42

:twisted: :twisted: :twisted:
頭像
karry
員外
員外

文章bytfung » 2004-05-29, 10:42

同我o個部比,呢部真係太輕巧了。
唔怪得有人影 MM 用 45 啦。

我會o係天祥做完 promote 清晒貨之前都唔去老尖。 :evil:
Buy it now.
頭像
bytfung
員外
員外

文章iiagdtd » 2004-05-29, 11:11

真係無天理呀! 我乜都睇唔到 X 99......
影,要發自內心。
頭像
iiagdtd
員外
員外

文章NetNetBoy » 2004-05-29, 11:11

頭先去左東英...
幫你地睇下會唔會有人排隊....
好彩... 未有...

各位.. 要買快手啦... :twisted:

*我估連支鏡.. 輕過部P645好多咁woo...
頭像
NetNetBoy
掌櫃
掌櫃

文章香港至NET超人 » 2004-05-29, 11:21

45HD是好東西, 1.7KG絕對無敵級數.
好彩早兩個星期冇買O者, 兩星期間平左千七蚊, 離晒譜....
頭像
香港至NET超人
企堂
企堂

文章NetNetBoy » 2004-05-29, 11:34

最衰考車肥左... 要使一筆...
如果唔係... 都要入返部上山用...
:roll:
頭像
NetNetBoy
掌櫃
掌櫃

文章123 » 2004-05-29, 11:48

我下午都去吸o下 D 味^0^
頭像
掌櫃
掌櫃

文章kiev » 2004-05-29, 12:37

抵買喎 !
頭像
kiev
小二
小二

文章yick » 2004-05-29, 15:03

:shock: :shock: :shock:
頭像
yick
員外
員外

文章OldCake » 2004-05-29, 15:14

yick 寫::shock: :shock: :shock:

yick.............go go go............. :twisted:
D80 真係機動性强
百尺竿頭仍需進、錦上何妨再添花
拍靚的照片取悅眼晴,拍好的照片觸動心靈........^o^
老餅和餅嫂相簿
頭像
OldCake
掌櫃
掌櫃

下一頁

回到 魔鬼敗家

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員